Babyscan

2023, Dublin

FutureLife pokračuje v rozšiřování svých aktivit v Irsku prostřednictvím nové akvizice ultrazvukových klinik BabyScan.

Dublin, 21. května 2019 – Vedoucí irská sít ultrazvukových klinik BabyScan se stává součastí skupiny ReproMed Holding, dceřiné společnosti FutureLife v Irsku.

Společnost BabyScan byla založena v roce 2006 Ritou Heuston a Paulou Tunney. Společnost je nejdéle působící soukromou sítí ultrazvukových klinik v Irsku. Společnost celkem provozuje čtyři kliniky v Irské republice, konkrétně v Swordsu, Corku, Galway, Rathgaru a jednu kliniku v Severním Irsku, v Derry.

Paní Paula Tunney zůstává ve společnosti minoritní akcionářkou a bude pokračovat ve společnosti Babyscan na své pozici vedoucí sonografky. Paní Tunney k transakci uvedla: „Pracujeme se společností ReproMed jako i s klinikami skupiny FutureLife již několik let. I díky tomu, že naše spolupráce byla vždy na výborné úrovni, pro nás bylo rozhodnutí spojit se skupinou a poskytnout tak našim klientům ještě širší škálu služeb snadné.“

Declan Keane, akcionář a generální ředitel společnosti ReproMed uvedl: „Díky akvizici společnosti BabyScan poskytneme péči našim pacientům výrazně pohodlněji. Společnost BabyScan ideálně doplňuje související IVF léčbu, kterou poskytujeme v našich klinikách. Současně také zapadá do naší strategie co nejširšího pokrytí a snadného přístupu ve všech otázkách plodnosti pro naše pacienty.“

Partnerství se společností BabyScan posiluje pozici společnosti ReproMed, jakožto nejdostupnějšího poskytovatele IVF v devíti lokacích po celém Irsku. ReproMed je nejrychleji rostoucí IVF skupina v Irsku a současně se řadí mezi největší poskytovatele reprodukční léčby v zemi.

Zakladatel a spoluvlastník FutureLife Jozef Janov dodává: „Akvizice společnosti BabyScan je strategickým krokem ke komplexnější a přístupnější péči pro pacienty, ale je to také projev leadershipu a jasné vize našeho managementu v Irsku. “